De trevligaste tillbehören till bilen


bilstereo

En bil är inte roligare än vad man själv gör den till. Nedan har vi samlat ihop fyra av de trevligaste tillbehören man kan införskaffa till sin bil. 

Ljud

Om man är musikintresserad så lever sällan bilarnas inbyggda ljudsystem speciellt långt, speciellt inte om man vill dra på lite extra och festa loss. Högtalare och förstärkare är dock inte sällan ganska dyra och köps därför helst på rea. Vi brukar föreslå AlltidREA som på sin sajt listar de senaste erbjudandena för bland annat ljudsystem och andra biltillbehör.

Snökedja

Om man brukar köra i lite tuffare väglag för att man antingen tycker det är kul eller bor på ett ställe dit plogbilen inte alltid hinner innan man behöver åka så kan ett par snökedjor vara ett mycket passande inköp. Även om de inte används till vardags så kan de väl ligga i bagaget i väntan för att sedan snabbt monteras efter behov. Vare sig det är naturen som tvingar sig på eller ren nöjeskörning.

Dofter

En bil som har sett sina bättre dar kan många gånger må mycket bra av lite god doft. Doftgranar eller wunder-baum som produkten oftast heter i Sverige. Originalmodellen kommer dock från USA, närmare bestämt New York där de skapades i början av femtiotalet. Ovan finns en kort liten dokumentär med historien bakom de väldoftande granarna.

Kylskåp

Om man har råd med en riktigt lyxig bil så har man säkerligen redan en inbyggd kyl och vet då njutningen att alltid ha tillgång till en kall(uppenbarligen alkoholfri) dryck på vägen. Som tur var finns denna möjligheten för oss vanliga medborgare genom att köpa en liten kylbox eller kylskåp som går att hitta under tusenlappen.